Vybraný produkt byl přidán do košíku: Moringa olejodárná se šalvějí 30 g

Moringa olejodárná se šalvějí 30 g

Koupit

 

SMĚS do kuchyně, ale jako čaj podporující správnou činnost hormonální soustavy.

Šalvěj má velmi silné kořenité aroma i výraznou chuť, proto jí nepoužíváme mnoho. Můžeme ji přidat do pokrmů v rámci přípravy středomořské kuchyně do omáček, ke grilovaným masům a rybám, jako dochucovadlo do sýrů, bylinkových másel (spolu s petrželkou). Používá se také do kořenných bylinkových směsí spolu s mátou, rozmarýnem, majoránkou, oreganem, bazalkou, přidává se do karbanátků, sekané, je vhodná do nádivek a na kuřata, na telecí maso a vepřové kotlety. Můžeme ji také dávat do pomazánek. 

 

Více informací

Tato směs obsahuje vysoce kvalitní listy rostliny zvané Moringa olejodárná (Moringa Olejfera), která pochází z rodinných farem na Filipínách. Listy jsou šetrně zpracovávány tak, aby zachovaly svoje jedinečné vlastnosti, jsou sušeny a drceny na „flaky“ – používají se na přípravu čajů, studených nápojů nebo jako přísada do pokrmů. Šalvěj lékařská napomáhá k pohodlí při menopauze, upravuje hormonální rovnováhu a posiluje přirozenou obranyschopnost - imunitní systém. Je významným antioxidantem.

Podporuje dále normální trávení a normální fungování dýchacího systému.

Příznivě ovlivňuje problémy s řídnutím vlasů.

Moringa olejodárná podporuje normální hladinu glukózy v krvi.


Složení:
 Moringa olejodárná – list 70 %, Šalvěj lékařská 30 %

Návod na přípravu: Bylinnou směs zalijte horkou vodou max. 80 °C v poměru 1–2 čajové lžičky na 1,5–2 dl. Pro přípravu teplého nápoje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Doba vylouhování 8–10 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.

Dávkování: Doporučené dávkování 2–3x denně šálek (1,5–2 dl).

Uchovávání: Skladujete při teplotě od 5 do 25 °C na suchém a temném místě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Hmotnost: 30g

Země původu:

Moringa olejodárná: Filipíny

Šalvěj lékařská: Česká republika

 

 

Koupit

Dodavatel:

Ivana Bednářová Častvajová

Jana Beneše 402

55102 Jaroměř